Seminar “Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo”

Mladi novinari/ke sa područja AP Vojvodine pohađali su seminar "Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo", koji je u organizaciji Nezavisnog društva novinara Vojvodine održan od 1. do 3. oktobra u prostorijama NDNV-a u Novom Sadu. Edukacija je bila mešavina teorijskog i praktičnog rada, a posle seminara bio je organizovan interaktivni rad sa polaznicima. Iskusni i dugogodišnji novinari-edukatori i urednici NDNV-a su kroz teorijsku obuku i konkretan novinarski trenerski rad proveli polaznike i obučili ih osnovnim novinarskim znanjima i veštinama. Pored toga, deo seminara bio je i kurs osnova PR-a.

10. Sep 2010

Reading Time: < 1 minute

Mladi novinari/ke sa područja AP Vojvodine pohađali su seminar “Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo”, koji je u organizaciji Nezavisnog društva novinara Vojvodine održan od 1. do 3. oktobra u prostorijama NDNV-a u Novom Sadu. Edukacija je bila mešavina teorijskog i praktičnog rada, a posle seminara bio je organizovan interaktivni rad sa polaznicima. Iskusni i dugogodišnji novinari-edukatori i urednici NDNV-a su kroz teorijsku obuku i konkretan novinarski trenerski rad proveli polaznike i obučili ih osnovnim novinarskim znanjima i veštinama. Pored toga, deo seminara bio je i kurs osnova PR-a.

Učešće na seminaru bilo je besplatno, a NDNV je pokrio putne troškove i troškove smeštaja u Novom Sadu za polaznike izvan glavnog grada Vojvodine.

Projekat “Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo” finansijski je podržan od Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Print Friendly, PDF & Email