Radionica: Mediji i izveštavanje o reformi sistema socijalne zaštite

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) održaće radionicu u sredu 8. decembra 2011. godine na temu Uloga medija i primena etičkih standarda u izveštavanju o reformi sistema socijalne zaštite i korisnicima socijalnih usluga

28. Nov 2011

Reading Time: < 1 minute

Postovane kolege i koleginice,

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) održaće radionicu u sredu  8. decembra 2011. godine na temu Uloga medija i primena etičkih standarda u izveštavanju o reformi sistema socijalne zaštite i korisnicima socijalnih usluga

Trajanje: 1 dan, 13:00 – 17:30

Ova radionica je namenjena novinarima koji prate socijalne teme u medijima u kojima su zaposleni, a koji žele da unaprede svoja znanja i studentima, budućim novinarima, koji pokazuju visok nivo interesovanja za ovu tematiku.

Treneri:

1.       Jelka Jovanović – potpredsednica NUNS  – a

2.       Suzana Paunović – Jasmina Ivanović – viši savetnik, rukovodilac za unapređenje sistema socijalne zaštite

3.       Žarko Šunderić – menadžer Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva

Ukoliko ste zainteresovani za radionicu kontaktirajte Maju Ledjenac na adresu ndnv_maja@yahoo.com i pošaljite svoju prijavu meilom  do ponedeljka, 5. decembra 2011. godine do 12h.

Radionica će se odžati u Novom Sadu u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine. Za sve informacije vezane za radionicu možete se obratiti Maji Leđenac na telefon: 064/232-7030.

Izabrane polaznike ćemo kontaktirati telefonom ili meilom.

 

Srdacan pozdrav!

Print Friendly, PDF & Email