Promena glavnog urednika u RTV Panon

Zoltan Kozma u Televiziji Panon, a Ildiko Oros u Radiju Panon novi su vršioci dužnosti glavnog urednika, o čemu je odluku krajem prošle nedelje doneo Fond Panonija.

24. Jan 2012

Reading Time: < 1 minute

Zoltan Kozma u Televiziji Panon, a Ildiko Oros u Radiju Panon novi su vršioci dužnosti glavnog urednika, o čemu je odluku krajem prošle nedelje doneo Fond Panonija. Takođe, odlučeno je da programska direktorka u ovoj subotičkoj medijskoj kući bude Diana Domanj Dudaš, aktuelna direktorka Javnog informativnog preduzeća u Bačkoj Topoli i članica Nacionalnog saveta Mađara.

Novopostavljeni vršilac glavnog urednika Televizije Panon Zoltan Kozma rekao je da se tog zadatka prihvatio jer  ga doživljava kao izazov. – Želeli bi da gledaoce ubuduće informišemo na raznolik način, da proširimo informativne emisije i da pokrijemo čitavu Vojvodinu. Kada budu postavljeni temelji televizijske mreže, onda može doći do dobre saradnje i biće mogućnosti i za programsku razmenu. Ali, želeli bi da sarađujemo ne samo sa domaćim, nego i sa Mađarskom televizijom – izjavio je Kozma za „Mađar so“.

Prema rečima Ildiko Oros, promena će biti u programu Radija Panon, a one će najpre zahvatiti muzičku ponudu radijskih emisija.

(Madjar so)

Print Friendly, PDF & Email