SNS: Izvinjavamo se NDNV zbog – pobede

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je današnje optužbe Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine (NDNV) da je njen lider Aleksandar Vučić "napadao" uređivačku politiku Radio-televizije Vojvodine (RTV) i "pretio" tom javnom servisu.

15. Oct 2013

Reading Time: < 1 minute

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je današnje optužbe Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine (NDNV) da je njen lider Aleksandar Vučić “napadao” uređivačku politiku Radio-televizije Vojvodine (RTV) i “pretio” tom javnom servisu.

“NDNV, po ko zna koji put, po direktnom naređenju Bojana Pajtića i Dragana Đilasa, izvrnulo je činjenice i obmanulo javnost. Tražimo da pokažu građanima u kojem je minutu i sekundi snimka direktnog uključenja iz Vrbasa, Aleksandar Vučić uputio bilo kakvu pretnju, bilo kome, ili izgovorio bilo koju nepristojnu reč”, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka je kao “smešno” ocenila obrazloženje NDNV o Vučićevim pretnjama RTV-u i postavila pitanje šta je pretnja u rečenici lidera SNS “da prema izveštavanju RTV-a, pobeda SNS nije bila očekivana”.

“Da li hoćete da Aleksandru Vučiću zabranite da misli, i da izgovara ono šta misli? SNS se izvinjava NDNV-u što su rezultati lokalnih izbora u Vrbasu onakvi kakvi oni ne žele da budu, i veoma nam je žao što ste razočarani”, saopštila je SNS.

Print Friendly, PDF & Email