Fotoreportera Bete legitimisali i priveli dok je fotografisao

Posted on by admin

kameraFotoreportera Novinske agencije Beta Dragana Gojića danas oko podne u Novom Sadu legitimisao je muškarac u civilu i odveo ga u jedan objekat na ispitivanje, gde su mu uzeli lične podatke, posle čega je pušten.

Gojić je pre toga fotografisao jato labudova u blizini Picerije “Ćao” i u blizini objekta koji je nekada bio sedište Vojnog odseka u Novom Sadu.

“Prišao mi je čovek u civilu, pokazao neku legitimaciju i zatražio da mu pokažem šta sam fotografisao. Rekao sam mu da sam slikao jato labudova i pokazao mu to na fotoaparatu, nakon čega je rekao da pođem sa njim u bivšu zgradu Vojnog odseka”, ispričao je Gojić.

On je telefonsku vezu sa redakcijom prekinuo na zahtev tog policajca u civilu, a potom se javio nakon dvadesetak minuta i rekao da su mu uzeli lične podatke i da su ga pitali zašto je fotografisao u blizini tog objekta.

Predstavili su se kao pripadnici Vojno-bezbednosne agencije, rekao je Gojić.

(Beta)  

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. Zoran Mitrovic 2. December 2013. at 3:28 PM - Reply

    Znaci, bio sam u pravu kada sam svojevremeno na sajtu “Autonomije.info” komentarisao uvodjenje “dimnicarine” u Novom Sadu. Tom prilikom sam rekao da ce sledeci namet vlasti biti “Labudnina”, tj. da ce platiti kaznu svi koji slikaju labudove u Dunavskom parku i to, cini mi se 20 evra po labudu. Medjutim Dragan Gojic je prosao mnogo gore. Ne bi mu se to desilo da je imao priliku da procita clanak: “Uloga labudova u narusavanju opste bezbednosne situacije u okolini Dunavskog parka u Novom Sadu”.

Leave A Response