Fotoreportera Bete legitimisali i priveli dok je fotografisao

Fotoreportera Novinske agencije Beta Dragana Gojića danas oko podne u Novom Sadu legitimisao je muškarac u civilu i odveo ga u jedan objekat na ispitivanje, gde su mu uzeli lične podatke, posle čega je pušten.

02. Dec 2013

kameraFotoreportera Novinske agencije Beta Dragana Gojića danas oko podne u Novom Sadu legitimisao je muškarac u civilu i odveo ga u jedan objekat na ispitivanje, gde su mu uzeli lične podatke, posle čega je pušten.

Gojić je pre toga fotografisao jato labudova u blizini Picerije “Ćao” i u blizini objekta koji je nekada bio sedište Vojnog odseka u Novom Sadu.

“Prišao mi je čovek u civilu, pokazao neku legitimaciju i zatražio da mu pokažem šta sam fotografisao. Rekao sam mu da sam slikao jato labudova i pokazao mu to na fotoaparatu, nakon čega je rekao da pođem sa njim u bivšu zgradu Vojnog odseka”, ispričao je Gojić.

On je telefonsku vezu sa redakcijom prekinuo na zahtev tog policajca u civilu, a potom se javio nakon dvadesetak minuta i rekao da su mu uzeli lične podatke i da su ga pitali zašto je fotografisao u blizini tog objekta.

Predstavili su se kao pripadnici Vojno-bezbednosne agencije, rekao je Gojić.

(Beta)