Napadnut novinar Bete

Na novinara agencije Beta Živka Perišića u Gornjem Milanovcu uz uvrede i pretnje fizički je nasrnuo Mileta Trišić (69), predsednik Mesne zajednice u selu Zagrađe, saopsstila je jutros policija.

21. Jul 2014

Reading Time: < 1 minute

Na novinara agencije Beta Živka Perišića u Gornjem Milanovcu uz uvrede i pretnje fizički je nasrnuo Mileta Trišić (69), predsednik Mesne zajednice u selu Zagrađe, saopštila je jutros policija.

Trišić je nasrnuo fizički na Perišića 18. jula ispred pijace u Gornjem Milanovcu, posle čega je on obavestio policiju.

Novinar Bete je 15. januara ove godine preneo izjavu direktora Elektrodstribucijhe u Lazarevcu Veselina Šiljegovića, da je u decembru Trišić optužen zbog krađe struje u dužem veremenskom periodu, jer je u svojoj kući kablom zaobišao strujomer.

Trišiću je zbog toga isključena struja, određeno je da plati prosek od preko 200.000 dinara na osnovu utvrđenog tarifnog sistema i da se strujomer postavi na eleketrični stub kako ne bi mogao da ima kontakt, objasnio je tada Šiljegović.

U decembru je Elektrodistribucija zbog krađe struje protiv njega podnela tužbu Osnovnom sudu u Čačku.

Trišić je dugo godina predsednik Mesne zajednice u Zagrađu i donedavno je bio direktor Trgovinskog preduzeća “Proleter” u Gornjem
Milanovcu.

Na ovakvo njegovo ponašanje policija je brzo reagovala i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu, kao i
novinarska udruženja.

Beta

 

Print Friendly, PDF & Email