Obeležavanje 25 godina Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Ove godine, Nezavisno društvo novinara Vojvodine, obeležava 25. godina rada. Svečanost povodom rođendana, druženje sa kolegama i prijateljima, održaće se u prostorijama Medija centra Vojvodine Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u sredu 14. januara sa početkom u 19 časova.

12. Jan 2015

Reading Time: < 1 minute

logondnvOve godine, Nezavisno društvo novinara Vojvodine, obeležava 25. godina rada. Svečanost povodom rođendana, druženje sa kolegama i prijateljima, održaće se u prostorijama Medija centra Vojvodine Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u sredu 14. januara sa početkom u 19 časova.

U okviru obeležavanja 25-godišnjice Nezavisnog društva novinara Vojvodine dodelićemo i tradicionalnu Godišnju nagradu našeg udruženja, a predstavićemo vam i Vojvođanski istraživačko-analitički centar VOICE, koji je nedavno počeo sa radom u okviru NDNV-a.

Podsećamo vas da je Nezavisno društvo novinara Vojvodine osnovano u januaru 1990. godine kao prvo nedržavno udruženje novinara na prostoru bivše SFRJ. Naše udruženje su osnovali novinari i urednici koji su odbili da budu sluge Miloševićevoj nacionalističkoj i ratnohuškačkoj propagandi, čije posledice i danas živimo.

Od osnivanja pa do danas NDNV se bori za razvoj slobodnog, objektivnog i profesionalnog novinarstva, zaštitu novinara i celokupnog korpusa ljudskih prava, među kojima se nalazi i sloboda izražavanja, kao i za vrednosti građanskog društva.

Vaš NDNV

Print Friendly, PDF & Email