Poziv na okrugli sto: “Transparentno do posla“

Na tribini sa građanima Novog Sada o transparentnosti procedura prilikom zapošljavanja u javnom sektoru govoriće predstavnici Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), Balkanske istraživačke mreže (BIRN Srbija) i PALGO centra

11. May 2015

Reading Time: < 1 minute

Pozivamo Vas da učestvujete na tribini sa građanima Novog Sada o transparentnosti procedura prilikom zapošljavanja u javnom sektoru koja će biti održana u petak, 15. maja od 17 časova, u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, u ulici Zmaj Jovinoj 3/I. Organizatori tribine su Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), Balkanska istraživačka mreža (BIRN Srbija) i PALGO centar.

Pre tribine, projektni tim organizovaće promotivnu kampanju sa početkom u od 15 časova, na početku Zmaj Jovine ulice ( kod Trga Slobode), kada ćemo promovisati projekat i razgovarati sa zainteresovanim građanima. Učesnici promotivne kampanje i tribine biće Bojan Klačar i Emilija Brkić iz CeSIda, kao i Kalina Simić iz BIRNa.

Osnovna ideja događaja je da razgovaramo sa građanima o problemima sa kojima su se suočavali prilikom traženja posla, posebno u javnom sektoru. Ovaj događaj predstavlja sastavni deo kampanje u kojoj će građani imati priliku da putem online platforme www.transparentno.rs prijave sve probleme sa kojima su se susreli prilikom prijavljanja na konkurse u javnom sektoru.

Kako se u Srbiji dolazi do posla? Da li su konkursi otvoreni ili unapred namešteni?

DOĐITE I RECITE NAM!
GOVORE GRAĐANI NOVOG SADA!

Print Friendly, PDF & Email