Vodič za onlajn privatnost novinara

Posted on by admin

Na našoj internet stranici možete da preuzmete Vodič za onlajn privatnost novinara (Online Privacy Guide for Journalists) koji je napisao novinar Michael Dagan.

U ovom vodiču na engleskom jeziku možete naći sve informacije o tome kako da se najbolje zaštitite na internetu i kako da zaštitite podatke koji se ne nalaze na internetu, a čuvate ih na svom računaru i drugim elektronskim uređajima.

Michael Dagan je novinar iz Izraela koji trenutno radi u oblasti internet marketinga, strategija i startapa. On je 25 godina radio kao urednik u Haaretz group, izdavaču najstarijih i najvećih izraelskih dnevnih novina Haaretz.

Više informacija o ovom vodiču možete pronaći ovde, dok digitalnu verziju vodiča možete preuzeti na ovom linku.

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. Radomir Balčak 4. May 2017. at 8:35 PM - Reply

    OBAVEŠTENJE Poštovana Gospodo, obaveštavam Vas da se u Staroj Pazovi, na nasilan način gradi nezakonita i nelegalna TNG stanica (auto gas stanica). Uz temelj porodične kuće Balčak ugrađena su dva ogromna rezervoara, koja su velika opasnost za preplašenu i unesrećenu porodicu od 11 članova. Protiv gradnje ovog opasnog objekta u naseljenom mestu, putem peticije izjasnilo se preko 1300 građana (1302). Cenjena Gospodo u gradnji ove TNG stanice, ima puno zloupotrebe službenog položaja i nezakonitih radnji, od strane lokalne samouprave Opštine Stara Pazova i investitora gradnje. Poštovani Naslove obraćam Vam se za medijsku pomoć, koja je neophodna ugroženim građanima, da bi vratili nadu u miran i bezbedan život. Unapred zahvalni zabrinuti za svoju budućnost. HVALA, javlja Radomir Balčak Tel.064/2072 092 Stara Pazova. Tačnost svega možete proveriti, kod Zastupnika porodice Balčak Tel.063/892 6493 Stara Pazova ili na facebook stranici Pazova org

Leave A Response