Beta predstavila online platformu na engleskom jeziku

Reč je o novom sistemu distribucije važnih vesti i informacija iz Srbije na engleskom jeziku

19. Dec 2019

Reading Time: < 1 minute

Novinska agencija Beta predstavila je danas online medijsku platformu na engleskom jeziku Beta brifing (betabriefing.com). Prema rečima direktora Radomira Diklića, reč je o novom sistemu distribucije važnih vesti i informacija iz Srbije na engleskom jeziku, koji je prilagođen za što lakšu upotrebu korisnicima.

Evan Trejs iz organizacije IREX rekao je da su izuzetno ponosni na saradnju sa agencijom Beta na ovom projektu, koja je važan element medijskog sistema Srbije.

“Njihov sadržaj dopire do mnogih medija u Srbiji i zato nam je bilo važno da radimo sa njima u okviru USAID-ovog projekta jačanja okruženja za održivost medija, da im pomognemo u praćenju novih trendova i sticanju nove publike”, dodao je Trejs.

Prema rečima Zorice Filipović iz Bete, veći deo sadržaja Betabriefing platforme dostupan je korisnicima koji su pretplaćeni odnosno registrovani.

“Zasad su na raspolaganju tri paketa sadržaja. Pristup je vrlo jednostavan, a organizacije kojima nije dovoljan jedan nalog imaju mogućnost za grupnu pretplatu. U naredna 24 sata aktivan je popust od 10 odsto”, istakla je Filipović.

(Danas)

Print Friendly, PDF & Email