Portal VOICE lansira newsletter VOICE OF VOJVODINA

Newsletter VOICE OF VOJVODINA donosi drugačiji osvrt na najvažnije događaje i pojedince iz proteklih sedmica u Vojvodini, ali nosi i autorski pečat.

09. Jul 2021

Reading Time: 2 minutes

U proteklih sedam godina VOICE se dokazao kao slobodni medij koji više od ostalih analizira i istražuje najvažnije teme iz Vojvodine – od ekologije, preko javnih nabavki, do politike. I natrag. A sada vam s ponosom predstavljamo i naš newsletter – VOICE OF VOJVODINA.

Za novinare VOICE-a sve lokalne samouprave u Vojvodini su ravnopravne. Ipak, „ravnopravnije“ od drugih su one u kojima otkrijemo mahinacije vlastodržaca i lokalnih kabadahija – one su nam u centru pažnje.

O tim problemima, o kojim se „na lokalu“ obično govori u pola glasa, VOICE glasno progovora.

Bili smo i uvek ćemo biti glasni kada se na izborima obezvređuje glas, bez obzira da li su u pitanju izbori za mesne zajednice, za lokalne samouprave ili za više nivoe vlasti.

Pisali smo i nastavićemo slobodno da pišemo o svima onima kojima društvo osporava da čak i sa margine na koju su gurnuti puste glas i ukažu na prava koja im se ugrožavaju.

Obespravljenima, pravde gladnima, od bolje sadašnjosti sitima i svima drugima VOICE je za sve ove godine postao slobodni glas koji govori istinu i koji je saopštava na svim jezicima.

A istina nikad nije bila toliko napadana a njen značaj minimiziran kao danas, i to ne samo ovde, u Vojvodini i Srbiji.

Potreba da se još više širi istina, dakle, danas postoji više nego ikada pre. I zato smo odlučili da se naš i vaš VOICE čuje još dalje.

Uz  redizajnirani sajt VOICE-a očekujte nove istraživačke i analitičke multimedijalne članke naših novinara. A sada vam s ponosom predstavljamo i naš newsletter – VOICE OF VOJVODINA.

VOICE OF VOJVODINA donosi drugačiji osvrt na najvažnije događaje i pojedince iz proteklih sedmica u Vojvodini, ali nosi i autorski pečat.

Da biste svakog ponedeljka u svoj inbox dobijali komentar najvažnijih događaja, iz pera urednika newslettera Denisa Kolundžije, biografije ličnosti koje su obeležile protekle sedmice u Vojvodini, kao i siže najvažijih priča sa sajta VOICE-a ali i druge zanimljive i dinamične sadržaje, potrebno je samo da postanete naš pretpatnik.

Dovoljno je da ostavite svoj e-mail i da onda od 19. jula, svakog ponedeljka u svom inboxu očekujete informacije koje stižu straight outta Voša.

I to nije sve. Čitaoci newslettera uvek će prvi na e-mail biti obavešteni kada VOICE bude imao zanimljivu priču. Bićete prvi koji će saznati za najvažnija dešavanja u Vojvodini.

A najbolje od svega je što – ovaj glas nikako ne mogu da vam ukradu!

Vaš VOICE

Print Friendly, PDF & Email