Seminar za novinare o javnom beležništvu

Projekat za pravnu reformu u Srbiji Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) i Ministarstvo pravde i državne uprave Srbije organizuju 14. aprila seminar za novinare o uvođenju sistema javnog beležništva i ulozi javnih beležnika.

04. Apr 2014

Reading Time: < 1 minute

GizlogoProjekat za pravnu reformu u Srbiji Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) i Ministarstvo pravde i državne uprave Srbije organizuju 14. aprila seminar za novinare o uvođenju sistema javnog beležništva i ulozi javnih beležnika.

Kako je saopšteno iz GIZ Projekta za pravnu reformu u Srbiji, cilj seminara je da se mediji upoznaju sa sistemom javnog beležništva koji ove godine treba da se uvede u Srbiji, kao i sa funkcijom, ulogom i odgovornostima budućih javnih beležnika.

Seminar pod nazivom “Novi profesionalni izazov za medije u Srbiji: izveštavanje o novoj pravosudnoj profesiji u Srbiji, javnim beležnicima i uvođenju sistema javnog beležništva” namenjen je urednicima i novinarima štampanih, elektronskih i internet medija.

Na seminaru će o javnom beležništvu govoriti vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dejan Đurđević i predstavnici regionalnih komora javnih beležnika.

Seminar će se održati u ponedeljak, 14. aprila, u Beogradu u prostorijama GIZ Projekta za pravnu reformu koji će snositi putne troškove za učesnike koji nisu iz Beograda.

Novinari mogu da se prijave na seminar do petka, 11. aprila, na imejl law.serbia@giz.de

Beta

Print Friendly, PDF & Email