Konkurs za nagradu “Medijakult”

Zavod za kulturu Vojvodine raspisao je konkurs za izbor najbolje TV emisije s temom iz kulture, koja će dobiti nagradu "Medijakult".

01. Sep 2014

Reading Time: < 1 minute

Zavod za kulturu Vojvodine raspisao je konkurs za izbor najbolje TV emisije s temom iz kulture, koja će dobiti nagradu “Medijakult”.

Nagrada je ustanovljena kao javno priznanje autoru najbolje TV emisije u okviru teme “Mediji i kulturni identitet Vojvodine”, koja se sastoji od diplome i novčanog dela.

Konkurs je otvoren od 28. maja do 15. oktobra 2014. godine, a odluka o dobitniku nagrade biće objavljena do 1. novembra 2014. godine.

Pravo učešća imaju novinari sa prostora Vojvodine za sve emisije realizovane u 2014. godini. Emisije mogu biti na srpskom jeziku, a ako su na manjinskim jezicima potrebno je da imaju titl na srpskom jeziku.

Zainteresovani treba da dostave emisiju na DVD-u u tri primerka na adresu Vojvode Putnika 2, 21000 Novi Sad, sa naznakom “Konkurs za dodelu nagrade “Medijakult”. Sve blagovremeno dostavljene radove pregledaće tročlani stručni žiri.

Zavod za kulturu Vojvodine pokrenuo je prošle godine projekat “Medijsko modelovanje kulturnog identiteta Vojvodine” koji ima za cilj da afirmiše i podrži kreativno TV stvaralaštvo u oblasti kulture, unapredi saradnju Zavoda s medijskim kućama u Vojvodini i doprinese unapređenju interkulturalne komunikacije u Vojvodini.

www.kultura-vojvodina.org

Print Friendly, PDF & Email