Novi portal nedeljnika Novosti

Nedeljnik Novosti, koji u Hrvatskoj izdaje Srpsko narodno vijeće, pokrenuo je danas informativni portal, koji će naročito biti posvećen događajima koji se tiču srpske manjinske zajednice, kao i manjinske tematike u najširem smislu

13. Oct 2014

Reading Time: < 1 minute

Nedeljnik Novosti, koji u Hrvatskoj izdaje Srpsko narodno vijeće, pokrenuo je danas informativni portal, koji će naročito biti posvećen događajima koji se tiču srpske manjinske zajednice, kao i manjinske tematike u najširem smislu.

“Jedan deo sadržaja ovog portala baziraće se na sukcesivnom objavljivanju tekstova iz štampanog izdanja Novosti, a drugi deo biće dnevna produkcija relevantnih vesti i osvrta”, saopštila je redakcija Novosti.

Glavni urednik Novosti Ivica Đikić izjavio je da namera novopokrenutog portala nije da se “utrkuje u takozvanoj klikabilnosti naslova i trivijalizaciji kao sredstvu postizanja veće posećenosti”.

“Bićemo utemeljeno kritični i sumnjičavi prema moćnima, dok će slabi i obespravljeni u ovom portalu, kao i u nedeljniku Novosti, uvek imati racionalnog i profesionalno odgovornog saveznika i zagovornika”, izjavio je Đikić.

Portal Novosti je na adresi www.portalnovosti.com

Beta

Print Friendly, PDF & Email