Poziv na promociju knjige: „Slučaj Topčider – Anatomija državnog zločina“

Poštovani, pozivamo van na promociju knjige: „Slučaj Topčider – Anatomija državnog zločina“ autora Bojana Tontića koja će se održati u petak, 17. oktobar u Nezavisnon društvu novinara Vojvodine u Zmaj Jovinoj 3/I u Novom Sadu sa početkom u 12 časova.

16. Oct 2014

Reading Time: < 1 minute

slucaj-topciderPoštovani, pozivamo van na promociju knjige: „Slučaj Topčider – Anatomija državnog zločina“ autora Bojana Tontića koja će se održati u petak, 17. oktobar u Nezavisnon društvu novinara Vojvodine u Zmaj Jovinoj 3/I u Novom Sadu sa početkom u 12 časova.

Knjiga „Slučaj Topčider – Anatomija državnog zločina“ izdata je u saradnji Žena u crnom i Rekonstrukcije Ženski fond.

Na promociji knjige pored novinara i autora Bojana Tončića govore:

  • Lino Veljak, filozof
  • Nedim Sejdinović, novinar
  • Nada Dabić, Esperanca

Moderator: Miloš Urošević, Žene u crnom

Knjiga je izdata povodom desetogodišnjice ubistva Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića, vojnika na odsluženju redovnog roka u Gardijskoj brigadi (5. oktobra 2004.)

Ženski fond Rekonstrukcija i Žene u crnom izdavačice su knjige koja, između ostalog, donosi intervjue sa bivšim ministrom odbrane Prvoslavom Davinićem, vojnim istražnim sudijom Vukom Tufegdžićem, Olgicom Batić i Predragom Savićem, advokatima – zastupnicima porodica. Predgovor je napisala Florans Artman, bivša portparolka Tužilaštva Međunarodnog tribunala za ratne zločine u Hagu.

Print Friendly, PDF & Email