Odložena emisija “Reporter”

TV B92 je u dogovoru sa urednicom redakcije Insajder Brankicom Stanković odlučila da do daljnjeg odloži emitovanje emisije "Reporter".

09. Mar 2015

Reading Time: < 1 minute

reporterTV B92 je u dogovoru sa urednicom redakcije Insajder Brankicom Stanković odlučila da do daljnjeg odloži emitovanje emisije “Reporter”.

Odluka je doneta iako je nova emisija “Reporter”, koja je emitovana prošlog ponedeljka, postigla dobar rejting i izazvala brojne reakcije.

Za TV B92 najvažnija je bezbednost naših novinara i u ovom trenutku jedino racionalno rešenje jeste da odlaganjem emisije bar na neki način zaštitimo novinare redakcije Insajder.

Urednica te emisije Brankica Stanković već godinama ima policijsko obezbeđenje, a ismevanje cele situacije u kojoj se nalazi dodatno je ugrozilo njenu ali i bezbednost novinara iz njenog tima.

Isto tako shvatili smo da društvo u kojem živimo nažalost još nije sazrelo da na pravi način prihvati otvaranje brojnih tema kojima se ova redakcija godinama bavi.

Unapred svesni da će ova odluka izazvati različita tumačenja ističemo da redakcija Insajdera ostaje sastavni deo B92 i da će kao i do sada imati svu podršku uredništva kuće u kojoj su zaposleni.

B92

Print Friendly, PDF & Email