Danica Vučenić napušta RTV

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka serijala "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da posle 19. marta, neće raditi tu emisiju

18. Mar 2015

Reading Time: < 1 minute

jedan-na-jedan_163f9 (1)Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka serijala “Jedan na jedan” Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da posle 19. marta, neće raditi tu emisiju.

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine podseća na to da je, za kratko vreme, Danica Vučenić od “Jedan na jedan” napravila kultnu emisiju, koja je otvarala brojna pitanja naše savremenosti i stekla veliki autoritet u javnosti.

“Njen novinarski angažman, u tom projektu doneo joj je brojne nagrade, među kojima i onu sa imenom Verice Barać. Time je Danica Vučenić dala ogroman doprinos jačanju ugleda i rastu gledanosti Radio-televizije Vojvodine”, ističe se u saopštenju.

Kolegijum RTV izrazio je žaljenje zbog prekida saradnje, ali i izrazio nadu da je odlazak Danice Vučenić iz novinarstva samo privremen i da će saradnja sa njom biti obnovljena.

RTV

Print Friendly, PDF & Email