Danijel Kulačin tužio Kikindske

Tužba Danijela Kulačina iz Novog Sada na decembarski tekst Kikindskih "Nacoši na svim vojvođanskim frekvencijama" stigla je danas u Kikindske, saopštio je Željko Bodrožić, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Kikindskih.

19. May 2015

Reading Time: < 1 minute

Tužba Danijela Kulačina iz Novog Sada na decembarski tekst Kikindskih “Nacoši na svim vojvođanskim frekvencijama” stigla je danas u Kikindske, saopštio je Željko Bodrožić, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Kikindskih.

Tekst je posvećen privatizaciji Radio Kikinde, a Kulačinova firma “Feedback Consulting & New Media production” iz Novog Sada, jedina je prošle godine uputila pismo o zainteresovanosti za kupovinu ovog medija. Uz to, Kulačin je, kako je objavljeno, zainteresovan za kupovinu još osam medija u Vojvodini u javnom vlasništvu – Radio Vrbas, Radio Novi Bečej, Radio Zrenjanin, Radio Suboticu, Radio Bačku Topolu, RTV BAP iz Bačke Palanke i za Novosadsku televiziju.

Kulačina je povredilo to što su ga Kikindske dovele u vezu sa organizacijom “Treća Srbija”.

Kulačin traži da mu, na ime nematerijalne štete po osnovu povrede ugleda, časti i prava ličnosti, isplati 490.000 dinara.

Print Friendly, PDF & Email