Teško povređen užički novinar Milan Đokić

NUNS je zaprepašćen teškim incidentom koji se dogodio u toku današnje pres konferencije u Gradskoj kući u Užicu kada je nepoznata osoba nožem ubola Milana Đokića, novinara lista Užička nedelja.

13. Jul 2015

Reading Time: < 1 minute

Nezavisno udruženje novinara Srbije je zaprepašćeno teškim incidentom koji se dogodio u toku današnje pres konferencije u Gradskoj kući u Užicu kada je nepoznata osoba nožem ubola Milana Đokića, novinara lista Užička nedelja.

Kako je javila redakcija Užičke nedelje, na konferenciju za novinare u sali Gradske kuće upao je čovek vitlajući nožem. On je napao prisutne i ubo novinara Milana Đokića. Prema navodima iz službe za odnose sa javnošću Zdravstvenog centra u Užicu, kolega Đokić je zadobio teške telesne povrede i trenutno je na operaciji.

Novinarka užičkih Vesti Radojka Popović koja je prisustvovala dramatičnoj konferenciji za novinare, izjavila je za NUNS da se sve odigralo iznenada i bez ikakvog povoda.

“Predstavnici gradskih vlasti davali su izjave medijima i odjednom je upao nepoznati čovek mašući nožem. Pokušali su da ga spreče ali je on uspeo da ubode kolegu Milana Đokića i da pobegne. Međutim, čuli smo ubrzo da ga je policija stigla i uhapsila. Niko od pristunih novinara ne zna ko je napadač, stekli smo utisak da je reč o poremećenoj osobi, ali videćemo šta će utvrditi policija”, izjavila je koleginica Popović.

Sekretarijat NUNS-a
U Beogradu 13. jula 2015.

Print Friendly, PDF & Email