NDNV poziva novinare i građane na protest „Novinari ne kleče“

Protest „Novinari ne kleče/Predsedniče Vlade, održite obećanje“ održaće se u Novom Sadu u ponedeljak 21. decembra 2015. godine, na Trgu slobode, sa početkom u 19 časova.

19. Dec 2015

Reading Time: < 1 minute

logondnvNezavisno društvo novinara Vojvodine poziva kolege novinare i medijske radnike, ali i druge građane Novog Sada i Vojvodine, da se priključe protestu „Novinari ne kleče/Predsedniče Vlade, održite obećanje“, koji će se održati u Novom Sadu u ponedeljak 21. decembra 2015. godine, na Trgu slobode, sa početkom u 19 časova.

NDNV vas poziva da zajedno pošaljemo poruku da se pod hitno mora okončati politikantski cirkus koji je usledio posle skandaloznog, seksističkog i anticivilizacijskog gesta ministra odbrane Bratislava Gašića, i da on mora pod hitno, bez odlaganja, biti smenjen.

Red je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka održe bar jedno obećanje i da prestanu da relativizuju i opravdavaju ponašanje i ovog svog visokog funkcionera, kupujući vreme i verujući da će novinari i građani zaboraviti na ovaj incident.

Protesti „Novinari ne kleče“ održaće se istovremeno u nekoliko gradova, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Vranju…

Novi Sad, 19. decembar 2015.
Nezavisno društvo novinara Vojvodine

Print Friendly, PDF & Email