Novi popusti za članove NDNV-a

Dva nova popusta u oblasti zdravstva i rekreacije

20. Dec 2013

Reading Time: 2 minutes

Poštovane koleginice i kolege,

Obaveštavamo vas da je članovima NDNV odobreno još nekoliko zanimljivih popusta, zahvaljujući, između ostalog i predlozima naših članova – dva nova popusta u oblasti zdravstva i rekreacije.

Među novim popustima za nosioce uredno overene članske kartice NDNV su:

1. Sportski klub “Biatlon” koji članovina NDNV nudi 33 odsto popusta na usluge rekreativnog streljaštva, kao i besplatan prvi trening.

U dopisu sportskog kluba koji je stigao na adresu NDNV dodaje se:

– Nudimo članovima vašeg udruženja popust od 33% na program redovne rekreacije za građanstvo ili mesečne članarine u gađanju iz vazdušne puške i/ili pištolja.

Redovna cena je 100 dinara za 10 dijabola 2 mete mesto za gađanje i stručna pomoć trenera ili instruktora. Članarina za jedan mesec je 2000 dinara.

Sa popustom za članove NDNV-a to bi iznosilo 66 dinara za 10 dijabola ili 1300 dinara za mesečnu članarinu.

Treninzi se održavaju svakim radnim danom od 19 do 21h na strelištu u SPC Vojvodina (SPENS), Sutjeska 2, a planira se selidba tokom sledeće godine na SC “SAJMIŠTE”. Detaljnije informacije možete dobiti na telefon 064-297-3447 ili na e-mail nsbiathlon@yahoo.com.

2. Ambulanta “Active Bio” nudi 20 odsto popusta na usluge.

Prosleđujemo vam i dopis ambulante:

ACTIVE BIO pruža usluge iz oblasti zdravstvene nege za članove NDNV sa 20 odsto popusta.

Usluge koje su obuhvaćene ugovorom: Qunatna analiza stanja organizma – 24 analize, Oximetrija – merenje nivoa kiseonika u krvi, merenje pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, pulsirajuća magnetna terapija, terapija polarizovanom svetlošću, kućna nega u postoperativnom periodu, nega starih i slabo pokretnih osoba, davanje injekcija, infuzija, previjanje rana, AYORVEDA masaža.

Popust se odnosi na supružnike, roditelje i decu članova NDNV, prilikom dolaska obavezno doneti važeću člansku kartu NDNV.

3. Visoka škola za komunikacije nudi popust od 30 odsto na sve cene školarina kao i delimične ili potpune stipendije za medijske radnike

Za potrebe stručnog obrazovanja medijskih radnika i članova njihovih porodica koji nemaju visoko obrazovanje, pripremili smo paket povoljnosti za studiranje naših studijskih programa Komunikacije i Savremene kulture na akreditovanim studijskim programima.

Obezbedili smo studiranje na osnovnim četvorogodišnjim akademskim studijama kao i na jednogodišnjim Master studijama po istim povoljnostima. Zvanja koja će steći kao naši diplomci su Diplomirani komunikolog medija i komunikacija (240 ECTS) i Diplomirani kulturolog savremene kulture (240 ECTS), a na masteru Master komunikolog (60 ECTS) ili Master kulturolog (60 ECTS).

Srdačan pozdrav i sve najbolje,

NDNV tim

Print Friendly, PDF & Email